Printing on demand | Boek van de maand

 

Een kinderboek uitgeven, een eigen koookboek maken of een dichtbundel uitgeven. Via deze website is je eigen boek uitgeven simpel, eenvoudig en betaalbaar. Niet verwonderlijk dat steeds meer auteurs er gebruik van maken. Dankzij moderne techniek van Printing on demand kan een boek in zeer kleine oplage worden gemaakt.

 

Graag plaatsen we regelmatig een printing on demand uitgegeven in eigen beheer in de schijnwerpers.  Deze maand het boek: Max Prince en de betoverde Spiegel door M.L. Fontaine

‘Max Prince en de betoverde spiegel’ door M.L. Fontaine
 

Het was midden in de nacht. Er lag een dik pak sneeuw en buiten sloeg de torenklok twee uur. Max Prince kan dan nog niet goed overzien dat dit moment zijn leven voorgoed heel ingrijpend zal gaan veranderen.

 

Max ontdekt dat de spiegel die hij van zijn grootvader heeft gerfd magische eigenschappen bezit. Groot is zijn verbazing als blijkt dat hij en zijn vriend Ketut voorbestemd zijn om een wonderbaarlijke opdracht te vervullen.

 

Velen hebben eeuwen gewacht op dit moment, want als ze samen in slagen om deze wonderbaarlijke opdracht te vervullen, dan zal dit verstrekkende gevolgen hebben voor de wereld. Het tweetal ontmoet de meest uiteenlopende en bijzondere mensen. Uit alle aanwijzingen die ze zowel in Engeland als op Bali vinden, blijkt dat ze op reis moeten.

 

In dit eerste boek van de driedelige reeks over de belevenissen van Max en Ketut neemt dit spannende, magische avontuur een bizarre wending in India.

 

Prijs: € 24,95
Titel: Max Prince en de betoverde spiegel
Auteur: M.L. Fontaine
ISBN 978-90-76407-53-1
Aantal pagina’s 320
Nur: 280

 

Bestellen klik hier >>>

 

Jouw boek ook in de schijnwerpers? Stuur een verzoekje