Schrijf, Publiceer & Verkoop 

 

Schrijven

Schrijven is de lust in je leven. Je stopt er veel tijd in en de kwaliteit van je werk stijgt in de loop van de tijd. Je volgt misschien wel schrijfcursussen, deelt ervaringen met andere schrijvers en bent inmiddels ook een verwoed lezer geworden. Andere schrijvers laten je zien hoe het moet of juist niet moet.

 

Zelf Publiceren

Inmiddels heb je heel wat geschreven en wordt het tijd voor een eigen uitgave. Bij zelfjeboekuitgeven ben je aan het juiste adres. Hier vind je een kleine, maar professionele uitgeverij die al jaren boeken in eigen beheer uitgeeft. Boeken die bij de reguliere boekhandel verkrijgbaar zijn. Maar ook bij ruim 80 internetboekwinkels.

 

Je eigen boek verkopen

Natuurlijk kun je je eigen boek verkopen aan kennissen en vrienden, de lokale  boekwinkel en misschien wel via je eigen website. Zelfjeboekuitgeven helpt je bij het verkopen van je boek. Ieder boek krijgt een gratis ISBN nummer en kan meegenomen worden in ons beproefde distributie kanaal met o.a. Centraal Boekhuis.

 

Nergens aan vast
In 4 makkelijke stappen maak je je boek klaar voor publicatie. Je zit nog nergens aan vast, ook niet als je het formulier verstuurd hebt. Nadat alles doorgekeken en besproken is ontvang je een duidelijk contract. Pas na jouw akkoord gaan we aan het werk om ook van jouw boek een succes te maken.


Persoonlijk contact?
Heb je vragen en wil je liever iemand persoonlijk spreken? Aarzel niet en bel! naar nummer 0516 45 24 44 Je krijgt de uitgever persoonlijk aan de lijn. Hij beantwoordt graag al je vragen.

 

Bel gerust 0516 45 24 44