Full service...

 

Een eigen boek schrijven is een prestatie! Een prestatie die beloond mag worden. Je bent trots op het resultaat en wilt je boek laten drukken en je boek uitbrengen. Print on Demand is de moderne manier om je eigen boek te laten drukken in de oplage die jij wilt.

Een boek uitgeven in eigen beheer biedt je de ruimte om zaken op jouw manier te regelen.

 

Zelf je boek uitgeven.nl heeft hart voor de zaak n voor de mens. Graag helpen wij je verder met je boek of manuscript. Ruim 19 jaar ervaring in het uitgeven van wetenschappelijke boeken, gedichtenbundels, romans en kinderboeken staan garant voor de beste kwaliteit n persoonlijke service. Je boek krijgt een uniek ISBN nummer

 

Naast boeken laten drukken bieden we ook de opmaak van cover en binnenwerk aan en een bijbehorende website. De door ons gedrukte boeken worden via een speciale website van Tattwa uitgeverij, met alle print on demand boeken te koop aangeboden.

Kijk op www.tattwa.nl 

 

Daarnaast zijn er nog extra services als: tekst correctie, manuscript beoordeling door professionele redacteuren en promotie naar boekwinkels. Profiteer van ons beproefde distributie kanaal met o.a. Centraal Boekhuis.

 

Verder kun je originele kadobonnen geven aan bevriende dichters, (amateur)schrijvers, etc.

 

Van manuscript tot een mooi vormgegeven boek, van redactie tot promotie in boekwinkels: zelfjeboekuitgeven.nl staat voor je klaar. Bel ons gerust! 0516 45 24 44

 

Begin vandaag nog en zet de eerste stap naar je eigen boek zelf uit geven