Over Over Ons - 20 jaar uitgevers in hart en ziel

Hans en Pietsie Hoekstra zijn de drijvende krachten achter deze website en uitgeverij Tattwa. Al ruim 20 jaar geven zij boeken in eigen beheer uit. Met hart en ziel werkend vanuit intu´tie kwamen zij tot een unieke boekencollectie met een extra dimensie.

 

Vooral spirituele boeken , kinderboeken, educatieve-, literaire- en poŰtische boeken werden uitgegeven. De boeken zijn bewustzijnsverruimend en hebben een kritisch karakter en onderscheidingsvermogen.


In de loop der jaren werd het aanbod zo groot dat Hans en Pietsie vonden dat ze iedereen een kans moesten geven. Met de nieuwste print on demand techniek is het mogelijk kleinere oplages tegen zeer redelijke prijzen uit te geven.

 

Liefde en toewijding
Hans en Pietsie vinden het belangrijk dat de bestelde producten netjes en op tijd geleverd worden. Zij staan persoonlijk borg voor een goede service en kwaliteit. Al het goede van een kleine traditionele uitgeverij met liefde en toewijding voor boeken combineren zij met de modernste technieken.

 

Jouw boek is bij hen in goede handen. Persoonlijk en servicegericht of zoals Hans het altijd zegt: "Tattwa met een warm hart voor mens en boek"

 

Graag staan ze je persoonlijk te woord. Bel gerust 0516 45 24 44

 

Goede doelen

Liefde & toewijding ook voor kinderen in sloppenwijken; Hans & Pietsie ondersteunen dit project al jaren